Рецепт кетчупу з кабачків на зиму — навіть 50 банок буде мало.

Рецепт кетчупу з кабачків на зиму — навіть 50 банок буде мало
Рецепт кетчупу з кабачків на зиму — навіть 50 банок буде мало

Соус кетчуп із кабачків відразу захоплює з першого ковтка. Цей густий, пряний соус з ідеальним поєднанням солодкого і кислого додасть нові смаки будь-якому страві. Рецепт його приготування опублікували на YouTube каналі "Смачно Просто та Доступно".

Інгредієнти:

  • кабачки (очищені) — 2,5 кг;
  • цибуля — 700 г;
  • сіль — 3 ст. л.;
  • цукор — 190 г;
  • томатна паста — 700 мл.;
  • оцет 9 % — 180 мл.;
  • паприка — 1 ст. л. з гіркою;
  • перець чилі — 0,5 ч. л.;
  • коріандр мелений — 0,5 ч. л.

Спосіб приготування

Кабачки нарізати кубиками, посолити і залишити на 30 хвилин. Потім відцідити і відціджені овочі поставити на вогонь разом із нарізаною цибулею. Додати спеції і варити протягом певного часу, доки кетчуп не набуде пожаданої консистенції. Після цього його можна розлити у стерилізовані банки.

Радимо ознайомитися з іншими рецептами:

Швидкі та смачні майже малосольні огірки, які готові всього за 20 хвилин. Ферментовані помідори, що стануть готовими за 4 дні та ідеальні малосольні огірки за два дні — всі ці рецепти допоможуть рознообразити ваше меню і порадують шматочком літа навіть у холодну пору року.

Цей рецепт соусу кетчуп із кабачків з публікацією на YouTube каналі "Смачно Просто та Доступно" дозволить вам створити смачний і оригінальний соус для будь-якої страви. Він має пряний смак з чудовим поєднанням солодкого і кислого, яке надасть вашим стравам нові аромати та смакові відтінки.


Читайте також

Реклама