Небезпека на нашій тарілці: це дієтичне м'ясо пов'язане із ризиком захворювання на рак.


Нове дослідження показало зв'язок між споживанням курятини та ризиком онкозахворювань
Італійські вчені з Національного інституту гастроентерології оприлюднили результати дослідження, в якому було виявлено, що щотижневе споживання понад 300 грамів курятини пов'язане із збільшеним ризиком онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту на 27% у порівнянні із меншим споживанням цього продукту.
Вчені зауважують, що сучасні методи вирощування курей часто передбачають використання антибіотиків та гормонів, а також перегрівання курятини під час приготування може сприяти розвитку онкозахворювань. Лікар гастроентеролог і терапевт Євгенія Белінська рекомендує вибирати органічну курку і готувати продукт при помірних температурах до 140 градусів, а також варто додавати більше інших джерел білка до раціону, таких як індичка, риба, бобові культури та тофу.
Читайте також
- Курс долара, ціни, чи тримається Україна: про що запитують українські військові після повернення з полону
- Зеленський затвердив жорсткі персональні санкції РНБО: хто потрапив до списку
- Катастрофа в Нафтогазі: газу та грошей немає, а топ-менеджери жирують за рахунок українців
- "Який мир?": посол висловилася про терор Путіна і безсилля Заходу
- "Я знаю Путіна": кандидат у президенти Польщі Тшасковський висловився про вступ України до НАТО
- БігМак – більше не бюджетно: як зросли ціни в McDonald's в Україні