Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак з пергаментом.


Кухарі розкрили секрет безбризкового смаження
Під час смаження котлет або риби часто виникає проблема розбризкування олії навколо.
Досвідчені кухарі запропонували просте рішення цієї проблеми, яке полягає використанні пекарського паперу, повідомляє glavred.
Для цього потрібно звичайне пекарське паперу. Виріжте з нього коло, діаметр якого відповідає розміру вашої сковороди.
Розміщуйте вирізане коло на продуктах в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.
Пекарський папір пропускає пару, що дозволяє належному приготуванню страв і зберігає їх вологість. Він також запобігає бризкам жиру, що дуже важливо для підтримання чистоти на кухні.
Цей метод не тільки ефективний, але й простий у використанні. Після приготування просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і охайною.
Альтернативні варіанти для застелення дека
Якщо у вас закінчився пергаментний папір для випічки і немає можливості сходити до магазину, то є кілька альтернативних варіантів для застелення дека.
Gazeta.ua розповість про перевірені варіанти, які допоможуть уникнути прилипання м'яса чи випічки до дека.
Читайте також
- Наймодніший манікюр липня — ви точно здивуєтесь
- Стрижка, яка молодить і додає густоти волоссю після 45 років
- Молода мама в тренді — стильні образи на літо від Ганни Кошмал
- Сукня, яка рятує від спеки і зваблює з першого погляду
- Помилки жінок з пишними формами — що їм заважає бути щасливими
- Секрет густого волосся — як позбутись тонких локонів